Elounda Bay Palace
Elounda Bay Palace
Elounda Bay Palace
Elounda Bay Palace
Elounda Bay Palace
Επικοινωνία με Τμήματα Κρατήσεων +30 28410 67000

Κρατήσεις Δωματίων
Τηλ: + 30 28410 63513 / 63538
Φαξ: +30 28410 41783
e-mail: reservationsbay@eloundabay.gr

Honored Program
Τηλ: + 30 28410 63512
Φαξ: +30 28410 41783
e-mail: honored@eloundabay.gr

Κρατήσεις Group
Τηλ: +30 28410 63515 / 63460
Φαξ: +30 28410 41373
e-mail: mice@eloundabeach.gr

Τμημα Αισθητικης

Αποτοξινωθείτε, αναζωογονηθείτε μέσα από μια επιλογή εξατομικευμένων θεραπειών αισθητικής προσώπου και σώματος.

Ανακαλύψτε ξανά την ομορφιά που βρίσκεται μέσα σας μέσα από συγκεκριμένες θεραπείες που χρησιμοποιούν τις πιο πρόσφατες διαθέσιμες συσκευές μη επεμβατικής αισθητικής τεχνολογίας στον κόσμο.

 

Αισθητικές Θεραπείες Biontology Σώματος

Θεραπεία Chenot Detox  55 λεπτά  € 150

Σε αυτή τη θεμελιώδη θεραπεία πρώτου βήματος, με τη βοήθεια ειδικών τεχνικών και εξαιρετικά αποτοξινωτικών προϊόντων, οι βαθιές τοξίνες αποστραγγίζονται προς σημεία συλλογής στο σύστημα απέκκρισης. Η συνδυασμένη δράση των χειρωνακτικών τεχνικών και μίας ειδικής συσκευής βεντουζών επιταχύνει με μια κίνηση σαν κύμα τα υγρά του σώματος, διευκολύνοντας έτσι την αποβολή των τοξινών και κατά συνέπεια την τονωτική, κυτταρική αναγέννηση.  

Οφέλη: Αποστράγγιση και αποτοξίνωση. Τόνωση, αναζωογόνηση και ενεργοποίηση.

 

Μασάζ Chenot Energetic 55 λεπτά  € 150

Η θεραπεία αυτή στοχεύει στην ανακούφιση και στον καθαρισμό της ροής ενέργειας στους μεσημβρινούς με τη βοήθεια των βεντουζών εξισορροπεί ξανά την ενεργειακή κυκλοφορία, το λεμφικό σύστημα και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, δημιουργώντας μία εξαιρετική αίσθηση ευημερίας.

Οφέλη: Αποστράγγιση και αποτοξίνωση. Τόνωση και αναγέννηση.

 

Chenot Relaxing Μασάζ 55 λεπτά  € 150 / 90 λεπτά  € 225

Το μοναδικό αυτό μασάζ σώματος προάγει τη σωματική και πνευματική χαλάρωση για ένα εκ βάθους συναίσθημα ευεξίας σύμφωνα με την ενεργειακή ιδέα που βρίσκεται στη Μέθοδο Chenot. Βοηθάει στη χαλάρωση των μυών και απελευθερώνει το πνεύμα, βοηθάει στην ανάρρωση μετά από εκτενή σωματική ή πνευματική προσπάθεια. 

Οφέλη: Ανοικοδομητικό και αγχολυτικό αποτέλεσμα. 

 

Chenot Connective Tissue Μασάζ 55 λεπτά € 150 / 90 λεπτά  € 225

Ένα βαθύ μασάζ του μυϊκού ιστού, σχεδιασμένο να απελευθερώνει τη βαθιά και χρόνια ένταση που συχνά προκύπτει από φλεγμονή μυών.  Βοηθάει στη χαλάρωση των μυών, στην απόφραξη των ιστών και βοηθάει στην οξυγόνωση.

Οφέλη: Βελτιώνει τη στάση του σώματος αποκαθιστώντας το μήκος και την ευθυγράμμιση των μυών και των ιστών.

 

Chenot Lymphatic Μασάζ 55 λεπτά  € 150

Η λεμφική παροχέτευση είναι μια λεπτή, μαλακή, αρμονική θεραπεία που εκτελείται με ρυθμικό τρόπο. Είναι εξαιρετικά χαλαρωτική, βελτιώνει την κυκλοφορία των υγρών στο σώμα, βοηθάει την εξάλειψη στάσιμων λεμφικών ιστών και ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Οφέλη: Αίσθηση ελαφρότητας, μειωμένο οίδημα ποδιών και μειωμένη κατακράτηση υγρών.

 

Chenot Foot and Hand Reflex Θεραπεία 55 λεπτά  € 150

Αυτή η ενεργοποιητική θεραπεία επιτρέπει στο σώμα σας να εξισορροπήσει μέσα από ένα βαθύ μασάζ και μία τόνωση των σημείων βελονισμού των χεριών και των ποδιών και επίσης βοηθά στη μείωση της δυσκαμψίας και στη διατήρηση της ευελιξίας των αρθρώσεων των ποδιών και των χεριών.

Οφέλη: Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα χέρια και στα πόδια, ενεργοποιεί τα εσωτερικά όργανα μέσω της δραστηριοποίησης των μεσημβρινών. Ανακούφιση από τον πόνο και αγχολυτικό αποτέλεσμα.

 

Chenot Indulgence Prenatal Μασάζ 55 λεπτά  € 150

Αυτό το χαλαρωτικό μασάζ είναι ειδικά σχεδιασμένο για εγκύους. Μειώνει τον μυϊκό πόνο στη μέση, χαλαρώνει τα πόδια και τις πατούσες και επίσης βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τη λεμφική κυκλοφορία.

Οφέλη: Εξομαλύνει τις μυϊκές ενοχλήσεις σε περιοχές όπως χαμηλά στη μέση και στον λαιμό, τις κράμπες στις γάμπες και βοηθά επίσης στην τόνωση και στη σύσφιξη του σώματος.  

 

Chenot Scalp Θεραπεία 55 λεπτά  € 150

Η θεραπεία αυτή περιλαμβάνει χειρωνακτική διέγερση του τριχωτού της κεφαλής, με τη χρήση μιας συσκευής δόνησης και την εφαρμογή αιθέριων ελαίων, τα οποία είναι χρήσιμα για τη βελτίωση του αίματος, την ενεργητική κυκλοφορία και την προώθηση μεγαλύτερης οξυγόνωση των ιστών. Σκοπός είναι η απελευθέρωση της συμπίεσης και της έντασης στο κρανίο, στον λαιμό και στην περιοχή των ώμων, ανακουφίζοντας από άγχος και πόνο.

Οφέλη: Εξαιρετική χαλαρωτική και καταπραϋντική θεραπεία κατά του άγχους και της πίεσης στον αυχένα και στο πρόσωπο. Βοηθάει όσους υποφέρουν από ημικρανίες και πονοκεφάλους.  

 

Chenot Cellulite Θεραπεία 55 λεπτά  € 150

Η θεραπεία αυτή περιλαμβάνει παροχέτευση και ένα βαθύ μασάζ των στοχευμένων περιοχών με τη βοήθεια της συσκευής Cellutec. Επιτρέπει την καλύτερη απορρόφηση των αιθέριων ελαίων και των φυκιών που χρησιμοποιούνται για την επιτάχυνση της αφαίρεσης της συσσωρευμένης κυτταρίτιδας. 

Οφέλη: Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και βελτιώνει την εξάλειψη των τοξινών και των απεκκρίσεων μεταβολισμού που προκαλούν κυτταρίτιδα. 

 

Chenot Abdominal Θεραπεία 55 λεπτά  € 150

Η θεραπεία αυτή περιλαμβάνει ένα μαλακό αλλά βαθύ χειρωνακτικό μασάζ στην περιοχή της κοιλίας που απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα και βελτιώνει τη λειτουργία του εντέρου.  Σε συνδυασμό με ηλεκτρική διέγερση των σημείων ενέργειας, ελευθερώνει την κοιλιά από πρήξιμο και βοηθά στην κινητοποίηση λίπους.

Οφέλη: Βελτιώνει τη λειτουργία του εντέρου και την εξάλειψη των τοξινών και των απεκκρίσεων μεταβολισμού. 

 

Chenot Regenerating Θεραπεία 55 λεπτά € 150

Το σώμα είναι σχεδιασμένο να απελευθερώνει 70% των τοξινών του μέσω της αναπνοής. Ως αποτέλεσμα, η αναπνοή βοηθάει το σώμα να απελευθερώσει τις τοξίνες του. Αντίστοιχα, όταν το σώμα βρίσκεται σε ένταση, αναπτύσσει περιορισμούς, οι μύες σφίγγονται και η αναπνοή γίνεται ρηχή. Όταν η αναπνοή είναι ρηχή, το άτομο δεν λαμβάνει την ποσότητα του οξυγόνου που χρειάζεται. Η θεραπεία αυτή είναι σχεδιασμένη να βελτιστοποιεί την αναπνοή ανοίγοντας το διάφραγμα και, τελικά, χαλαρώνει και ανακουφίζει από τις εντάσεις.  

Οφέλη: Προάγει βαθύτερη και ευκολότερη αναπνοή. 

 

Chenot Breast Θεραπεία 55 λεπτά  € 150

Η θεραπεία αυτή φροντίζει το δέρμα του στήθους που χρειάζεται τόνωση, σύσφιξη, ενυδάτωση και προστασία κατά της γήρανσης. Επίσης, αποστραγγίζει την περιοχή από τις τοξίνες και σε συνδυασμό με την ηλεκτρική διέγερση των ενεργειακών σημείων, δυναμώνει τους θωρακικούς μύες.

Οφέλη: Καλύτερη ευθυγράμμιση, στάση του σώματος, χαλάρωση και καταπράυνση από πόνο στο πάνω μέρος της πλάτης. Κάνει το δέρμα απαλό, εύπλαστο και ελαστικό.

 

Αισθητικές Θεραπείες Biontology Προσώπου

Chenot Purifying Detox Facial Θεραπεία 55 λεπτά  € 150

Είναι μια αποτοξινωτική και απολεπιστική θεραπεία που προάγει την κυτταρική ανανέωση και την αναδιάρθρωση της επιδερμίδας. Αυτή η θεραπεία καθαρισμού σε βάθος αφαιρεί τις ακαθαρσίες και βοηθά να ενεργοποιήσει το θαμπό δέρμα, αφαιρώντας τις απεκκρίσεις του μεταβολισμού που έχουν συσσωρευτεί με την πάροδο του χρόνου στους ιστούς. Το δέρμα γίνεται υγιές και λαμπερό.

Οφέλη: Καθαρή, αναζωογονημένη, λεία και φρέσκια επιδερμίδα.

 

Chenot Illuminating and Nourishing Θεραπεία 55 λεπτά  € 150

Η θεραπεία αυτή έχει ως στόχο να θρέψει το δέρμα και να το ενυδατώσει με τη χρήση εξειδικευμένων προϊόντων που εξισορροπούν τον ιστό με τις βιταμίνες και τα μέταλλα που χρειάζεται. Το ενεργειακό μασάζ διεγείρει τον διορθωτικό ιστό και βελτιώνει τη ροή της ενέργειας για να προσφέρει ζωτικότητα και λάμψη στο δέρμα.  

Οφέλη: Μηδέν ατέλειες, χαλαρό πρόσωπο με ενυδατωμένη χροιά.

 

Chenot Anti-Aging Regenerating Θεραπεία 55 λεπτά  € 150

Η θεραπεία αυτή περιλαμβάνει ειδικές τεχνικές μασάζ σε συνδυασμό με ηλεκτρική διέγερση που λειτουργεί σε συνέργεια σε κυτταρικό επίπεδο, προκειμένου να τονωθεί η φυσική άμυνα του δέρματος και να ουδετεροποιήσει τις ελεύθερες ρίζες.  Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και τη σύσφιξη και αποτρέπει τη χαλάρωση. Η θεραπεία αυτή είναι εξαιρετική για ώριμο και αφυδατωμένο δέρμα. 

Οφέλη: Πιο φρέσκο, γεμάτο, τονωμένο και πιο σφικτό δέρμα.

 

Chenot Facial Drainage Μασάζ 55 λεπτά  € 150

Η θεραπεία αυτή είναι σχεδιασμένη να βοηθάει στην προαγωγή μίας λαμπερής χροιάς, του μαλακότερο περιγράμματος του προσώπου και της τόνωσης του δέρματος. Με την ενεργοποίηση του λεμφικού συστήματος, το μασάζ παροχέτευσης έχει αποσυμφορητική δράση, καταπραΰνει τα πρησμένα βλέφαρα και κάνει όλο το πρόσωπο πιο φωτεινό. 

Οφέλη: Μειώνει το οίδημα, τους μώλωπες και τον χρόνο αποκατάστασης μετά από χειρουργική επέμβαση. 

 

Chenot Neck, Arm and Décolleté Θεραπεία 55 λεπτά  € 150

Η θεραπεία αυτή αποκαθιστά την τόνωση και σύσφιξη των ιστών στην περιοχή του λαιμού, του ντεκολτέ και των μπράτσων μέσω της δράσης μίας ειδικά δημιουργημένης πάστας και φυσικών αιθέριων ελαίων που συνδυάζεται με την τεχνική παροχέτευσης Chenot και την ηλεκτρική διέγερση. Η δόνηση από μία συσκευή βοηθάει στην τόνωση των ιστών.

Οφέλη: Βελτιωμένη τόνωση και ενυδάτωση των στοχευμένων περιοχών. .

 

Chenot Face and Head Μασάζ 55 λεπτά  € 150

Η θεραπεία αυτή διεγείρει τα ενεργειακά σημεία και τις ζώνες της κεφαλής με μία πολύ αποτελεσματική μέθοδο, ώστε να ανακουφίσει από την ένταση και να χαλαρώσει το τριχωτό της κεφαλής και τις περιοχές του προσώπου, να αφαιρέσει τη λέμφο από την κεφαλή, να εξομαλύνει τις ρυτίδες και να αποκαταστήσει την ελαστικότητα του δέρματος.  

Οφέλη: Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, μειώνει τις ρυτίδες και αποκαθιστά την τόνωση του προσώπου.

 

Chenot Eye Θεραπεία 25 λεπτά  € 95

Η αποκλειστική αυτή θεραπεία για τις περιοχές γύρω από τα μάτια χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ενεργών συστατικών, πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες. Η θεραπεία αυτή περιλαμβάνει μία εφαρμογή αποσυμφορητικών στοιχείων και ενεργειών διόρθωσης που διασφαλίζουν βέλτιστη ενυδάτωση και πολλαπλή προστασία σε αυτό το λεπτό και ευαίσθητο δέρμα. Το αποτέλεσμα καταπραΰνει τα σημάδια κούρασης, πρηξίματος, τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. 

Οφέλη: Χαλαρές και λαμπερές περιοχές γύρω από τα μάτια με σημαντικά μειωμένες λεπτές γραμμές. 

 

Θεραπείες Αισθητικής Προηγμένης Τεχνολογίας

Ανακαλύψτε ξανά την ομορφιά που βρίσκεται μέσα σας μέσα από μία συλλογή συγκεκριμένων θεραπειών, με τη χρήση των πιο πρόσφατα διαθέσιμων συσκευών μη επεμβατικής αισθητικής τεχνολογίας στον κόσμο.

 

Sonophoresis / Sonoderm 25 λεπτά  € 150  / πακέτο 5 συνεδρίων € 650

Λιπολυτική δράση: Μία θεραπεία που χρησιμοποιεί κύματα δραστικών κυτταρικού μεταβολισμού χαμηλής συχνότητας.  

Οφέλη: Διεγείρει και δρα στους ινοβλάστες, μειώνοντας την κυτταρίτιδα και διαλύοντας το στρώμα του υποδόριου λίπους στην κοιλιά, στους γοφούς και στους γλουτούς.

 

Electroporation / Meso Aesthetic 25 λεπτά  € 150 / πακέτο 5 συνεδρίων € 650

Καταπολεμά το πάχος και τη γήρανση. Μεσοθεραπεία χωρίς βελόνες που επιτρέπει τη διείσδυση συστατικών χαμηλού μοριακού βάρους μέσω του δέρματος με μη επεμβατικό, γρήγορο, χωρίς πόνο.  

Οφέλη: Για το σώμα: Ανάλογα με το επιλεγμένο πρωτόκολλο: Θεραπεία για την κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος, θεραπευτικό αποτέλεσμα ινιδίων.

Για το πρόσωπο: Καταπολέμηση της γήρανσης, σύσφιξη και λείανση.

 

Tripolar Radio Frequency 25 λεπτά  € 150 (Μέχρι δύο φορές την εβδομάδα)

Δράση σύσφιξης: Μία νέα μέθοδος για την καταπολέμηση του χαλαρού δέρματος, της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και των ραγάδων. Είναι μη επεμβατική, χωρίς πόνο, γρήγορη και αποτελεσματική.

Περίγραμμα προσώπου: € 150
Κοιλιά: € 150
Μπράτσα: € 150
Πόδια: € 150
Μείωση κυτταρίτιδας: € 150

Οφέλη: Μειώνει την ποσότητα των κυττάρων λίπους, διεγείρει το κολλαγόνο και τους ινοβλάστες. Η θεραπεία αυτή επαναλαμβάνεται 2-3 φορές ανά περιοχή μετά από διάστημα τουλάχιστον 24 ωρών μεταξύ τους.

  

Τόνωση Μυών 45 λεπτά € 150 / πακέτο 5 συνεδρίων € 650

Οι ηλεκτρικές δονήσεις μέσω των μυών χρησιμοποιούνται για να προκαλέσουν συσπάσεις σε αυτούς σε γρήγορη διαδοχή με άμεσα αποτελέσματα. 

Οφέλη: Στοχευμένη σύσφιξη μόνο στα μέρη του σώματος που τη χρειάζονται. Ενδυνάμωση μυών και ανασχηματισμός. Λεμφική και φλεβική παροχέτευση, θεραπεία οιδήματος, κυτταρίτιδα, πρήξιμο και πρόληψη τοπικών ελαττώματα που οφείλονται σε προβλήματα του κυκλοφορικού. 

 

Παραδοσιακές Αισθητικές Θεραπείες

Chenot Body Scrub Peeling 55 λεπτά  € 150

Λειαίνει και ενεργοποιεί το δέρμα. Μία εμπειρία που θα αφήσει το σώμα σας ανανεωμένο και καθαρό, το δέρμα σας απαλό και αναζωογονημένο.

Η προσεκτικά αναμειγμένη μαύρη ζάχαρη και τα αιθέρια έλαια έχουν συνδυαστεί για να βοηθήσουν στην αφαίρεση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και να βελτιώσουν την τονικότητα.

Οφέλη: Ανανεωμένο, λαμπερό, ελαστικό δέρμα, απαλό σα μετάξι

 

Chenot Manicure 55 λεπτά  € 85

Μία θεραπεία χεριών και νυχιών που περιλαμβάνει μία μαλακτική απολέπιση δέρματος και ένα θεραπευτικό μασάζ. Τα χέρια και τα νύχια βυθίζονται σε ζεστό κερί παραφίνης και τοποθετούνται σε γάντια για θρέψη.

 

French-Manicure 75 λεπτά  € 115

Chenot Pedicure 55 λεπτά  € 95

Μία θεραπεία ποδιών και νυχιών που περιλαμβάνει μία απαλή απολέπιση και ένα θεραπευτικό μασάζ. Το πόδι τυλίγεται σε ζεστό κερί παραφίνης για βαθιά θρέψη, αφήνοντας το πόδι απαλό και λείο.

 

French Pedicure 75 λεπτά  € 125

Nails Re-paint 15 λεπτά  € 40

 

Θεραπείες Αποτρίχωσης Σώματος

Πόδι  50 λεπτά  € 95
Γάμπα 40 λεπτά € 65
Μπικίνι 20 λεπτά € 50
Κερί μασχάλες 10 λεπτά € 30
Χείλος 10 λεπτά € 25
Πιγούνι 10 λεπτά € 25

Η συμβουλή μας: Μη χρησιμοποιείστε το χαμάμ ή τη σάουνα πριν την διαδικασία αποτρίχωσης.

 

Σχήμα και Βάψιμο

Σχήμα φρυδιών 15 λεπτά  € 40
Βάψιμο βλεφαρίδων 20 λεπτά  € 40
Βάψιμο φρυδιών 15 λεπτά  € 40

Βραβεια

Εγγραφή στο Newsletter

Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
*